Pääsiäisherkuksi tein persikkaisen täytekakun. Hyydykekakku oli aluperin tarkoitus tehdä mutta kermakakku lopulta vei voiton :)

 

Pohja on 4 munan vaalea pohja

Täyte:

n. 350 g maitorahkaa

1 prk Flora Vispiä

1 prk persikoita pilkottuna

1 pss Dr. Öetkerin vanilja-aromia

Levy Pandan valkoista suklaata

tomusokeria maun mukaan

 

Lisäksi laitoin väleihin persikkasosetta.

 

Kostutus: Persikkapurkin liemellä (persikat oli mehussa)

 

Päällä: 1 prk persikoita viipaloituna ja hyytelösokeria, joka keitetty persikkapurkin liemeen.

 

Kuorruttamiseen käytin Flora Vispiä jota meni  vajaa 2 prk sekä siihen lisäsin rahkaa n. 150 g (makeutukseksi tomusokeria). Saa muuten paljon helpommin tasaisen reunan tällä seoksella kuin pelkällä kermalla!

Pursotukset tehty Wiltonin 1M tyllalla, alaosan "ruoho" 2 mm pyöreällä tyllalla. Päälle siroteltu Wiltonin värisokeria.