Tämän kakun tein pikkusiskon vauvan ristiäisiin.

 

POHJA:
 

n. 200 g kaurakeksiä

n. 75 g margariiniä

Murskaa keksit ja lisää joukkoon sulatettu margariini. Kaada irtopohjavuoan tai reunavuoan pohjalle ja painele kevyesti. Tämä kakku tehty sydänreunavuokaan, joka vastaa kooltaan n. 20 cm pyöreää irtopohjavuokaa.

TÄYTE:

4 liivatelehteä

250 g maitorahkaa

200 g Philadelphia tuorejuustoa

2,5 dl Flora vispiä

130 g Pandan valkosuklaata

130 g Pandan maitosuklaata

 

1. Laita liivatteet likoamaan kylmään veteen.

2. Sekoita rahka ja tuorejuusto keskenään.

3. Vatkaa Flora vispi ja lisää se rahka-tuorejuustoon.

4. Jaa täyte kahteen kulhoon.

5. Sulata maitosuklaa ja lisää se toiseen puoleen täytteestä.

6. Liota kaksi liivatelehteä tilkkaan kuumaa vettä ja lisää täytteeseen, sekoita hyvin.

7. Kaada täyte vuokaan keksimurujen päälle ja laita hetkeksi jääkaapiin.

8. Sulata valkosuklaa ja valmista täyte samoin kuin maitosuklainen, ravista vuokaa kevyesti niin saat tasaisen pinnan.

9. Laita jääkaappiin hyytymään yön yli.

10. Koristele haluamallasi tavalla.

Tässä kakussa koristeena Dr. Oetkerin sokerihelmiä ja Flora vispistä pursotettuja ruusuja.