Mulla on kaapissa useamman viikon "lojunut" Fazerin Geisha orange dream suklaalevy. Nyt sain vihdoin aikaiseksi sen käyttää tähän hyydykekakkuun.

 

POHJA:

200 g Digestive-keksejä

n. 50 g margariinia sulatettuna

Murenna keksit ja lisää siihen sulatettu margariini. Vuoraa irtopohjavuoka (18-20 cm) leivinpaperilla ja painele keksimuruseos kevyesti vuoan pohjalle.

TÄYTTEET:

4 liivatelehteä

250 g rahkaa

200 g maustamatona tuorejuustoa

2,5 dl Flora vispiä

100 g valkoista suklaata

100 g Geisha orange dream suklaata

tomusokeria maun mukaan

 

Laita liivatteet likoamaan kylmään veteen. Vatkaa Flora vispi vaahdoksi ja lisää siihen rahka ja tuorejuusto, sekoita tasaiseksi. Jaa seos kahteen kulhoon. Sulata Geisha orange ja lisää toiseen puoleen täytteestä. Liota 2 liivatelehteä tilkkaan kuumaa vettä ja lisää seokseen. Tarkista maku ja lisää tarvittaessa tomusokeria. Kaada täyte vuokaan ja laita hetkeksi jääkaapiin. Sulata valkoinen suklaa ja lisää toiseen puoleen täytteestä. Liota 2 liivetelehteä tilkkaan kuumaa vettä ja lisää seokseen. Kaada täyte tumman täytteen päälle ja anna hyytyä jääkaapissa muutama tunti tai yön yli.

KORISTEENA:

Tummaa ja valkoista suklaata rouhittuna sekä Pandan Smoothie choco appelsiinia.