Pohja: (ohjeesta tulee pellillinen tai 2 pyöreää pizzaa)

2 dl vettä

25 g hiivaa

0,5 tl suolaa

5 dl jauhoja

2 rkl öljyä

Lämmitä vesi kädenlämpöiseksi ja liota siihen hiiva. Lisää suola ja jauhot sekä lopuksi öljy. Kohota hyvin.


Päälle:

pesto rossoa levitettynä pohjalle.

kinkkusuikaleita

ruokasalamia

ananasta

juustoraastetta

(tai mitä mieleen tulee)


Tällä täytteellä tein viimeksi ja hyvää oli! Pizzasta tuli "pannupizzaa" kun leivinpaperi oli loppu, joten tein pohjat irtopohjavuokiin (26 cm). Taidan jatkossakin käyttää kyseisiä vuokia Hymy Pestoon tutustuin vasta vähän aikaa sitten kun siskoni käytti sitä suolaisissa sarvissa täytteenä. Siitä syntyi idea käyttää sitä pizzassa, nam!