Poikani synttäreillä oli tarjolla tätä kääretorttua. Idean täytteeseen nappasin yhteishyvälehden ruokamaailmasta, alkuperäiseen kuului piparinmurut jotka tästä jätin pois.

POHJA:

4 munaa

1,5 dl  sokeria

0,75 dl vehnäjauhoja

0,5 dl  perunajauhoja

0,25 dl kaakaojauhetta

1 tl      leivinjauhetta

Sekoita kuivat aineet. Vatkaa sokeri ja munat valkeaksi vaahdoksi ja lisää kuivat aineet. Levitä uunipellille leivinpaperin päälle. Paista 225 C n. 8 min.

Kumoa sokeroidulle leivinpaperille ja poista päällimmäinen leivinpaperi. Anna jäähtyä.

 

TÄYTE:

1 prk tuorejuustoa (laitoin sunnuntain vanilja kasvirasvavalmistetta)

1 dl Rainbow suklaakastiketta (laitoin n. 1,5 dl)

n. 2 dl kermaa vatkattuna (ei kuulunut alkuperäiseen mutta lisäsin koska oli jäänyt kakun teosta yli)

(3 piparia muruna)

 

Sekoita tuorejuusto ja suklaakastike vatkaten, lisää kermavaahto. Levitä kääretorttulevylle ja kääri rullalle, laita jääkaappiin yön yli.