Sain kunnian tehdä entisen koulukaverin häihin kakut. Nämä olikin ensimmäiset hääkakut jotka tein.

Morsian esitti toivomukset kakuista ja ne menikin todella hyvin yksiin omien ajatusteni kanssa :) Morsian halusi valkean päällisen, hopea helmiä sekä anilliininpunaisia ruusuja. Näiden toiveiden pohjalta oli helppo alkaa koristelua suunnittelemaan kun itselläkin jotain tämän tyylistä tuli ekana mieleen. Täytteen toiveena oli mustikka-valkosuklaatäyte.

Vieraita häihin oli tulossa reilu 40. Pienin kakku on 4 munan pohjalla ja isommat 6 munan pohjalla tehtyjä, halkaisijat 20 cm, 22 cm ja 24 cm.

TÄYTE (3 kakkuun)

3 prk Flora Vispiä

4 prk maitorahkaa

3 levyä Pandan valkeaa suklaata

n. 1l mustikoita

tomusokeria

Vatkaa Flora Vispit vaahdoksi ja lisää rahkat - sekoita. Soseuta mustikat sauvasekoittimella tms. ja lisää kerma-rahka seokseen. Sulata suklaat ja lisää täytteeseen. Lisää tarvittaessa tomusokeria. Täytä kakku. Täytettä jäi yli n. 3 jälkiruokakulhollista, mutta hyvää oli sellaisenaankin :)

Lisäksi laitoin väleihin kuningatarhilloa.

PÄÄLLINEN on valkeaa sokerikuorrutetta, jota näihin meni n. 1,5 kg. Sokerikuorrutetta olen aiemmin käyttänyt vain koristeissa, kuorrutuksena näissä ensimmäistä kertaa.  Kuorrutteen alla on sokerikreemi. Alareunassa hopeahelmiä. Kuorrutteen tasoittamisessa oli siloittaja tarpeen jota myös käytin ensimmäistä kertaa :)

Ruusut on vaaleaa marsipaania, joka värjätty Wiltonin ruusunpunaisella pastavärillä. Ruusujen teossa vierähtikin tovi, kun eihän ne kerralla voi onnistua ;)

Kirjaimet tummaa suklaata ja ne tehty koristelukynällä.

ONNEA hääparille <3