Tuolta rajan takaa löytää kivoja uusia juttuja leipomiseen :) Käytiin eilen Haaparannalla ja tällä kertaa tarttui mukaan mm.

- Marsipaania monta pötköä (edullisempaa kuin Suomessa!, 500 g maksoi n. 3€)

- O´hoj suklaakuorrutteinen kinuskiströsseli

- Banaaninmakuinen suklaakastike, nams!

- Marshmallow fluff. Nyt ostin kun aiemmin olen vain katsellut mutta jättänyt hyllyyn. Ottaisinkin vastaan vinkkejä miten ja mihin tätä voisi käyttää!

- Rainbow-kondensoitumaito (yli puolet halvempi kuin Citymarketissa!)

- 2 x  tårtfyllning (nämä ajattelin testata pojan synttärikakussa ensi viikonloppuna)

Kivoja erilaisia strösselisekoituksia näkyi myös Ica Maxin hyllyssä olevan mutta en nyt ostanut. Vähemmän tulee mulla käytettyä niitä leivonnassa. Pitäisi keksiä uusia ideoita niiden hyödyntämiseen.

 

Pikaisesti kävästiin myös Kemissä Juhlax:ssa, joka on vuoden -09 lopussa avattu leivonta -ja juhlatarvike liike. Ostin sieltä 1 kg:n paketin sokerimassaa ja pari kakkulaatikkoa :) Vähän aikaa sitten tein tilauksen Bake&Partyyn, joten ei nyt tarvetta kummemmille ostoksille ollu.  Mukavan oloinen liike ja hyvät valikoimat näytti kaikkea olevan. Pitäisikin päivittää minun tarvikkeet tänne blogiin.

EDIT* Haaparannan Iittalan myymälästä oli ihan pakko ostaa Muumi Seikkailu-sarjan muki ja kannu kun edullisesti sai :) Kuvasta ne vaan jäi pois kun olivat just tiskikoneessa pesussa. 2. laatua mutta ei minua haittaa. Muki ~10 € ja kannu ~20 €.