Kiireinen viikonloppu takana kakkujen teossa, välillä meinasi epätoivo iskeä mutta kaikki kakut tuli tehtyä 

 

 Tämä kakku meni 5-vuotiaan pojan synttäreille. Hän oli nähnyt blogissani aiemmin tekemäni Salama & Doc Hudson-kakun ja toivoi sellaista omille synttäreille. Hieman tein kuitenkin muutoksia. Täytteet tehty täysin toiveiden mukaan ja kakku on vähälaktoosinen.

Pohja tehty 6:lla munalla

Täyte 1

3 prk maitosuklaavanukasta

0,5 prk Flora Vispiä

vajaa 100 g Sunnuntai vanilja-tuorejuustoa

1 liivate (vain sen verran, että täyte hieman hyytyy)

Täyte 2

0,5 prk Flora Vispiä

250 g maitorahkaa

n. 2 dl mansikkaa soseutettuna

Sokeria

 

Kostutus: 7Up:lla

Päällinen vaahtokarkkimassaa, jonka alla ohut kerros Flora Vispiä.

Koristeet sokerimassaa, kaktukset marsipaania, "kivet" suffelipuffeja, "hiekka" digestiveä.

 

Täytyy mainostaa uusinta hankintaani eli palettiveistä, aivan loistava väline kerman levitykseen, jolla saa helposti tasaisen pinnan ja reunat kakkuun!