Kiireinen viikonloppu takana kakkujen teossa, välillä meinasi epätoivo iskeä mutta kaikki kakut tuli tehtyä
Tämä kakku meni 5-vuotiaan pojan synttäreille. Hän oli nähnyt blogissani aiemmin tekemäni Salama & Doc Hudson-kakun ja toivoi sellaista omille synttäreille. Hieman tein kuitenkin muutoksia. Täytteet tehty täysin toiveiden mukaan ja kakku on vähälaktoosinen.
Pohja tehty 6:lla munalla
Täyte 1
3 prk maitosuklaavanukasta
0,5 prk Flora Vispiä
vajaa 100 g Sunnuntai vanilja-tuorejuustoa
1 liivate (vain sen verran, että täyte hieman hyytyy)
Täyte 2
0,5 prk Flora Vispiä
250 g maitorahkaa
n. 2 dl mansikkaa soseutettuna
Sokeria
Kostutus: 7Up:lla
Päällinen vaahtokarkkimassaa, jonka alla ohut kerros Flora Vispiä.
Koristeet sokerimassaa, kaktukset marsipaania, "kivet" suffelipuffeja, "hiekka" digestiveä.
Täytyy mainostaa uusinta hankintaani eli palettiveistä, aivan loistava väline kerman levitykseen, jolla saa helposti tasaisen pinnan ja reunat kakkuun!
Kommentit