1250662088_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

1250662096_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Ostin eilen vadelmat pakkaseen ja pitihän niistä myös kakku tehdä Kieli ulkona Samalla sain harjoitella taas kermaruusujen tekoa ja ihan kohtuudella ne onnistuikin. Tosin kerma oli ehkä vähän liian löysää niiden tekoon. Tämä kakku tehty sydän-reunavuokaan, joka vastaa tilavuudeltaan n. 20 cm:n pyöreää irtopohjavuokaa

 

POHJA:

200 g Digestivekeksejä

75 g margariinia


Murenna keksit. Sulata margariini ja sekoita muruihin. Painele kevyesti vuoan pohjalle.


TÄYTE:

4 liivatelehteä

3 dl Flora Vispiä

1 prk Sunnuntai vanilja "tuorejuustoa"

130 g Valkosuklaata

2 tl Vaniljasokeria

250 g Vadelmia


Laita liivatteet likoamaan kylmään veteen. Vatkaa Flora Vispi ja lisää siihen tuorejuusto sekä vaniljasokeri. Soseuta vadelmat, sulata suklaa ja lisää ne seokseen. Liota liivatteet tilkkaan kuuma vettä ja lisää seokseen.
Kaada täyte vuokaan ja anna hyytyä jääkaapissa yön yli.


PÄÄLLE:

Tuoreita vadelmia n. 200 g

Rainbow kinuskikastiketta

Flora Vispiä pursotuksiin n. 1,5 dl