Pohja: (ohjeesta tulee pellillinen tai 2 pyöreää pizzaa)
2 dl vettä
25 g hiivaa
0,5 tl suolaa
5 dl jauhoja
2 rkl öljyä
Lämmitä vesi kädenlämpöiseksi ja liota siihen hiiva. Lisää suola ja jauhot sekä lopuksi öljy. Kohota hyvin.
Päälle:
pesto rossoa levitettynä pohjalle.
kinkkusuikaleita
ruokasalamia
ananasta
juustoraastetta
(tai mitä mieleen tulee)
Tällä täytteellä tein viimeksi ja hyvää oli! Pizzasta tuli "pannupizzaa" kun leivinpaperi oli loppu, joten tein pohjat irtopohjavuokiin (26 cm). Taidan jatkossakin käyttää kyseisiä vuokia Pestoon tutustuin vasta vähän aikaa sitten kun siskoni käytti sitä suolaisissa sarvissa täytteenä. Siitä syntyi idea käyttää sitä pizzassa, nam!
Kommentit