Pääsiäisherkuksi tein persikkaisen täytekakun. Hyydykekakku oli aluperin tarkoitus tehdä mutta kermakakku lopulta vei voiton :)
Pohja on 4 munan vaalea pohja
Täyte:
n. 350 g maitorahkaa
1 prk Flora Vispiä
1 prk persikoita pilkottuna
1 pss Dr. Öetkerin vanilja-aromia
Levy Pandan valkoista suklaata
tomusokeria maun mukaan
Lisäksi laitoin väleihin persikkasosetta.
Kostutus: Persikkapurkin liemellä (persikat oli mehussa)
Päällä: 1 prk persikoita viipaloituna ja hyytelösokeria, joka keitetty persikkapurkin liemeen.
Kuorruttamiseen käytin Flora Vispiä jota meni vajaa 2 prk sekä siihen lisäsin rahkaa n. 150 g (makeutukseksi tomusokeria). Saa muuten paljon helpommin tasaisen reunan tällä seoksella kuin pelkällä kermalla!
Pursotukset tehty Wiltonin 1M tyllalla, alaosan "ruoho" 2 mm pyöreällä tyllalla. Päälle siroteltu Wiltonin värisokeria.
Kommentit